imagen interactiva

texto

Somos un grupo de Educadoras Sociales que hemos decidido crear este espacio para compartir con vosotr@s recursos, herramientas y experiencias que nos puedan ayudar a mejorar en nuestra vida personal y profesional.

miércoles, 5 de junio de 2013

ESCOLA D’ESTIU “PAULO FREIRE” D’Animació Sociocultural

L’Escola d’Estiu “Paulo Freire” d’Animació Sociocultural es celebrarà al Centre de Formació Permanent d’adults “Paulo Freire” d‘Almenara (Castelló), els díes 4, 5 i 6 de juliol de 2013.

L’escola està adreçada a totes i tots els professionals i voluntaris que treballen i s’interessen per la pràctica de l’animació sociocultural. Té un preu de matrícula de 50 euros que dona dret a l’accés a totes les activitats formatives així com un certificat d’assitència de 20 hores de formació.

La inscripció està oberta entre el 15 d’abril i el 28 de juny de 2013.

Les activitats programades es divideixen en diversos blocs formatius i de debat:

1.- CERCLES D’APRENENTATGE COL ·LABORATIU que pretenen aportar una reflexió crítica i un posicionament de les animadors i animadors sobre diferents àrees temátcas que afecten la seva funció en una societat en transformació.
2.- TALLERS PRÀCTICS que pretenen aportar experiències i tècniques per optimitzar i diamitzar el treball d’animadores i animadors.
3.- TERTÚLIES que pretenen contribuir a la trobada, el debat i el posicionament sobre temes específics d’interès social.
4.- ESPAIS DE TROBADA per a l’art, la convivencialitat i l’oci creatiu.

Accés informació inscripcions

FDO.: VAJUSUCRES

No hay comentarios:

Publicar un comentario