imagen interactiva

texto

Somos un grupo de Educadoras Sociales que hemos decidido crear este espacio para compartir con vosotr@s recursos, herramientas y experiencias que nos puedan ayudar a mejorar en nuestra vida personal y profesional.

domingo, 12 de mayo de 2013

Màsters oficials de la Universitat de València curs 2013/ 14

El Vicerectorat de Postgrau ha organitzat unes sessions informatives dirigides a difondre, entre els estudiants d'últim curs de grau o llicenciatura, l'oferta de màsters oficials del pròxim curs 2013-14. Les sessions se celebraran els dies 14, 15 i 16 de maig en els campus de Burjassot-Paterna, Tarongers i Blasco Ibáñez, respectivament. Les sessions seran presentades per la vicerectora de Postgrau, Rosa Marín

L’horari i lloc de celebració en els campus es el següent:

Campus de Burjassot-Paterna, dimarts 14 de maig a les 11 hores.
Lloc: Sala Charles Darwin  (Aulari Interfacultatiu)

Campus dels Tarongers, dimecres 15 de maig a les 11 hores
Lloc: Aula 101 Aulari Sud

Campus de Blasco Ibáñez, dijous 16 de maig a les 10 hores.
Lloc: Aula Magna Facultat Filosofia i CCEE.

La Universitat de València manté oberta la primera fase d’inscripció als seus 108 màsters oficials. Fins al 27 de juny, els interessats poden inscriure’s des de l’adreça electrònica: http://bit.ly/ZkzWij. Del 28 de juny al 4 de setembre hi haurà un segon període per a aquells màsters que no hagen cobert totes les seues places.

Per al curs 2013-2014 la Universitat ofereix un total de 4.800 places de nou ingrés, repartides en màsters de totes les branques del coneixement: 14 en Art i Humanitats; 15 en Ciències Bàsiques, 21 en Ciències de la Salut, 50 en Ciències Socials i Jurídiques, i 8 en Enginyeria i Arquitectura.

El Servei de Postgrau de la Universitat, ubicat a l’edifici de Rectorat (avinguda de Blasco Ibáñez, 13) disposa de tota la informació d’aquest procés, la qual es pot demanar per correu electrònic (postgrau@uv.es) o per telèfon (34 9639 83229). En qualsevol cas, la informació necessària sobre els màsters i els tràmits per a preinscriure’s està accessible en línia des de l’adreça: http://bit.ly/ZkzWij.


FDO.: VAJUSUCRES

No hay comentarios:

Publicar un comentario